Iako tokom 2019. godine nije bio mnogo aktivan po pitanju muzike, izgleda da se sada sve menja! Justin Bieber je na svom Instagramu postavio “tajne znakove” o novostima  i mnogi su mislili da je u pitanju samo nova muzika, a nisu očekivali i ostale stvari koje je najavio!

Danas je na radost svih Belibera ovoga sveta Justin najavio novi singl, novi album, objavio datume turneje i najavio dokumentarnu seriju koja će biti emitovana na platformi YouTube!

Ali ajde da krenemo redom, nedeljama unazad krenula su šuškanja da Justin uskoro izbacuje novu muziku. Juče je postavio na svoj profil tri datuma, 24. decembar, 31.decembar i 3. januar i veliki deo nas je bio ubeđen da nam stižu tri nove pesme.

 

View this post on Instagram

 

December 24, December 31, January 3 … #2020

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

No Jus je napravio sjajnu kampanju – danas je objavio video u kojem je pustio delić pesme „Yummy“ koja nam stiže 3. januara 2020.

 

„Kao ljudi mi smo nesavršena bića. Moja prošlost, moje greške, sve stvari kroz koje sam prošao… Verujem da se nalazim upravo tamo gde treba i da me je Bog stavio upravo tamo gde treba da budem“, ispričao je Justin u  videu koji nosi ime #BIEBER2020 i dodao je da oseća kako je ovaj album drugačiji od prethodnog, zbog njegovog trenutnog stanja.

Potom je  najavio i veliku severnoamreičkuturneju za 2020. godinu, koja započinje 14. maja u Seattlu, a poslednji datum i grad koji se nalaze na listi je 26. septembar i New Jersey.  Mi se iskreno nadamo da je ovo samo početak turneje, i da će posle koncerata u Americi i Kanadi, Justin odmoriti i krenuti dalje!

Kako vam se dopadaju ove vesti? I šta mislite hoće li Justin krenuti i na evropsku turneju?