Nije lako upoznati Justin Biebera! Prvo što morate uraditi jeste da odaberete mesto gde se održava koncert, ali i da uštedite novac – zapravo dosta novca! Da biste upoznali Justina i otišli na njegov meet and greet morate platiti preko 1,500 dolara (tačnije 1.549), a evo kakvi su paketi u ponudi i o čemu je reč!

U decembru 2019.godine Jus je najavio svoju turneju koja će započeti u martu ove godine, a početkom februara, odnosno pre par dana izašla je i cenovna lista i svi VIP paketi. Cene su drastično veće od očekivanih, zbog kojih su mnogi odustali od kupovine karata i upoznavanja Justina!

Fandom je najviše pažnje posvetio Diamond paketu, koji uključuje sedište u parteru, ulazak u bekstejdž, lounge sa pićem i hranom, limitirani merch i fotografija sa Justinom. Ali ne bilo kakva-već sa još par fanova! Cena ovog paketa je 1550 dolara, a fanovima najviše smeta to što trebate izdvojiti ogromnu sumu novca, a dobijete grupnu fotografiju i ne možete provesti puno vremena sa Jusom!

“Justinov meet and greet košta 1500+ dolara…ček, ali dobiješ grupnu fotku!“ i “Justine, ubijaš nas u pojam! 1550 dolara za grupnu fotografiju. Nemam reči…“-samo su neki od komentara fandoma na Instagramu i Twitteru.

Šta vi mislite o cenama i komentarima? Kakav je vaš komentar na ovu novonastalu situaciju?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram