Pre nepune dve nedelje Bars and Melody su obradovali fanove novim singlom „Teenage Romance“ i najavom novog albuma, a sada su rešili da nas sve obraduju još više jer su najavili  novu turneju.

Znate da već mesecima i mi i Famoza pišemo o tome da će biti turneje, ali priznajemo da su nas sada momci iznenadili objavom na profilima na društvenim mrežama!

 

View this post on Instagram

 

SADBOI TOUR ON SALE NOW!!! Link in bio ?

A post shared by @ barsandmelody on

Ono što znamo trenutno je da će se turneja zvati kao i album, “Sadboi” i da je prvi koncert zakazan za 30. mart u Britaniji, a od 9. aprila momci će biti u kontinentalnom delu Evrope i nastupiće uglavnom po klubovima u Švajcarskoj, Nemačkoj, Austriji, Poljskoj, Češkoj, Mađarskoj, gde je nastup zakazan za 24. april. Za sada je najviše koncerata zakazano u Poljskoj i Nemačkoj, čak 12!

Ekipa Famoze je od njihovog menadžmenta dobila potvrdu da se i dalje traži odgovarajući prostor za koncert u Beogradu, ali za sada se ne zna koji je datum u igri. Vidite i sami da je raspored koncerata izuzetno gust, ali verujemo da oni imaju ideju kada bi mogli da gostuju u Srbiji, tačnije Beogradu.

Znamo da će kada konačno saznamo datum koncerta cena karata biti pristupačna za naše uslove, da će biti organizovan meet&greet, a verujemo da će biti i nekih gostiju iznenađenja. Ko zna možda im se na sceni pridruži i pobednica juniorske Pesme Evroviziji, Viki Gabor koja je već bila deo njihove turneje.

Ono što nas zanima je da li biste vi došli na koncert ukoliko momci reše da svoju turneju prošire na ovaj deo Evrope? Pišite nam slobodno u komentarima svoje odgovore, a uvek možete da nam se javite i na mail redakcija@superteen.rs.

Foto: Fabian Kirchner