U životima dvočlane grupe Bars and Melody mnogo se toga desilo u ovoj 2019. godini koja je na izmaku, a oni su rešili da je završe novim singlom Teenage Romance“ i najavom novog albuma.

Rekli bismo da momci nisu sujeverni kada u odlučili da baš danas, na petak 13. Izbace novi singl i najave početak pretprodaje albuma koji će uskoro ugledati svetlo dana. Bars and Melody su ovom prilikom udružili snage sa nemačkom zvezdom Mikeom Singerom i pred nama je spot za numeru „Teenage Romance“.

Mnogi od vas će se zapitati odakle se znaju momci iz Britanije i momak iz Nemačke. E pa otkrićemo vam da su se upoznali tokom 2017. godine na Videodays događaja u Berlinu

Odmah su ga što mi kažemo našli i ideja o saradnji je bila prirodni sledeći korak. Jedini očigledan problem bila je činjenica da momci imaju ludo pretrpan raspored. Mike je odlučio da zamoliti BAM-a da budu gosti na njegovoj turneji Deja Vu 2018. godine koja je još više učvrstila njihovo prijateljstvo. Nakon te turneje ideja o saradnji postaje još realnija.

Nedavno  su se momci okupili u Berlinu i snimili pesmu „Teenage Romance“. Ova saradnja je posebna iz više razloga, ali jedan od najvažnijih je to što je to za Mikea prvi singl koji peva na engleskom jeziku. Sama pesma ima sjajnu muziku i zarazne vokalne delove, ništa manje nego što biste očekivali od ova tri sjajna pisca pesama. Pesma govori o prvoj ljubavi, nečemu što su neki već doživeli, a nee tek čeka ta magija.

Ova pesma će se naći na albumu “Sad Boi” koji izlazi u martu 2020. godine, a on već od sutra može da se kupi u pretprodaji, nažalost ne i u našem regionu.

Nova pesma, album, sve to vodi ka novoj turneji za koju znamo da je u planu. Isto tako znamo da Bars and Melody i njihov tim zaista žele da dođu i u Srbiju i nadamo se da će se kockice konačno složiti i da ćemo ih slušati sledećeg proleća i u Beogradu! Ono što je jako bitno, jeste da znate da su naši prijatelji sa Famoze i mi u stalnom kontaktu sa njihovim PR timom i da je sve ovo što vam govorimo o njihovom dolasku zaista tačno. A svi zajedno moramo da pokažemo da imaju sjajne fanove u Srbiji koji jedva čekaju da vide svoje idole i da zapevaju sa njima.

Foto: Universal Music Germany