Justin Bieber spotom za pesmu "Intentions" ukazuje na stvaran život

U pesmi „Intentions“ suočava se sa izazovima stvarnog života s posebnim osvrtom na žene koje žive u Los Angelesu. U pesmi gostuje reper Quavo, a spot je imao premijeru u petak kada je mega popularni pevač pokrenuo fondaciju koja će prućati pomoć neprofitnoj organizaciji Alexandria House koja je prelazno prihvatlište za žene, decu i druge članove zajednice u Los Angelesu i služi kao sigurna kuća za one koji žive u ekonomski nestabilnim uslovima.

U videu za numeru „Intentions“ pratimo život tri žene iz prihvatlišta: Bahri, migrantkniju iz Saudijske Arabije koja je počela obrazovanje uskraćeno u mladosti, Marcy, mladu majku i beskućnicu koja je spasila sebe i svoju decu od zlostavljanja u porodici, te Angelu, umetnicu i baku inspirisanu da kroz umetnost priča o životima žena i dece beskućnika.

Nova pesma će naći na Bieberovom petom studijskom albumu „Changes“, koji će svetlo dana ugledati simboličnom ili ne na Dan zaljbljenih, 14. februara.

Spot je na YouTubeu za jedan dan pregledan skoro 15 miliona puta. Kako se vama dopada pesma „Intentions“, javite nam vaše utiske.

I da li mislite da je sjajna ideja da muzičke zvezde kroz svoje spotove ukazaju na probleme koji su oko nas, probleme u svetu, probleme oko zagađenja, zlostavljanja ljudi i životinja.