Tinejdžerka Hana koja je veliki fan Marcusa i Martinusa naipsala je jedan jako zanimljiv tekst, a kada ga pročitate obavezno nam javite šta mislite o ovo temi.

Primetila sam da se razvio jedan veliki problem među fan stranicama, te sam imala veliku potrebu da iznesem činjenice, ali i moje mišljenje o ovom problemu.

Naime radi se o objavama pojedinih fanova, koje neretko možemo pronaći i na samom Google, a tiču se datuma koncerata zvezda. Naime, mnoge fan stranice objavljuju slike, na kojima napišu datume turneje nekog pevača, a ti datumi uopšte nisu tačni. Naravno, oni većinom napišu ,,edited“ u opisu objave, te većina ljudi shvati da zapravo nije reč o istinitim podacima, nego samo o željama pojedinih fanova, ali problem se javlja kada neko zaista poveruje u tu objavu.

Ovakvih objava je najviše u periodu kada se mnogo priča o koncertima neke slavne osobe, ili kad osoba treba da ide na turneju, ali datumi još uvek nisu poznati. Dešavalo se i meni da (kada sam tek ušla u svoj fandom) poverujem u dosta objava ovakvog tipa, jer su izgledale baš uverljivo, ali sam kasnije shvatila da je najbolje sačekati i videti šta će menadžment te zvezde, ili pak sama zvezda, reći o datumima koncerata. Ipak, niko bolje ne zna o karijeri nekog pevača od samog tog pevača.

Naravno, objave ovakvog tipa često nemaju za nameru da ikoga prevare, nego jednostavno da pokažu želje fanova, ali su često i dosta krivo protumačene. Važno je napomenuti da kod ovakvih objava trebate obavezno u opis objave naglasiti da se radi o editu, te da ti datumi zapravo nisu istiniti, već samo vaše želje. Tada nikome nećete davati lažnu nadu, te niko neće biti razočaran na kraju.

Također je bitno da ne verujete ovakvim objavama, te da, dok sam pevač ne potvrdi nešto, ne dižemo buku oko nečega. Ovo se ne tiče samo ovakvih objava, već i drugih stvari, kao što su obavesti o nesrećama, novim pesmama, svađama između zvezda i sličnih stvari. Najbolje je sačekati i videti šta nam oni imaju za reći!!!

Autor teksta: @one_little.dreammer

Foto: bedneyimages – www.freepik.com