Ed Sheeran ne prestaje sa tužnim iznenađenjima za fandom u ovoj 2019. godini! Iako je već pre par meseci rekao kako se oprašta od muzike na neko vreme zbog svoje supruge, sada je postavio poruku i za sve njegove pratioce na društvenim mrežama!

I ne, nemojte odmah da paničite.  Ed Sheeran će se oprostiti od društvenih mreža samo na neko vreme, to jest napraviće pauzu. Kako piše u poruci, želi da putuje, piše i čita.

„Zdravo svima. Pravim pauzu, opet. Divide era je promenila moj život, ali sad je gotovo i vreme je da istražim svet. Pravim pauzu. Želim da više putujem, pišem i čitam. Otići ću sa društvenih mreža dok ne dođe vreme da se vratim.“- napisao je u jednom delu pisma.

„Za moju porodicu i prijatelje – vidimo se, a za moje fanove – hvala što ste uvek bili neverovatni, obećavam da ću se vratiti sa novom muzikom kada dođe vreme. Moram da proživim još dosta toga, da bi mogao da nastavim da pišem. Puno ljubavi vam šaljem, x.“ – završio je Ed.

 

View this post on Instagram

 

Brb x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Kako se vama čini ova poruka koju nam je napisao Ed? Da li ga je turneja zaista toliko umorila da mu treba malo duži odmor od muzičke industrije.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram