Poznati pevač Ed Sheeran i njegova supruga Cherry Seaborn dobili su prvo dete, devojčicu kojoj su dali ime Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Ed  Sheeran je radosne vesti saopštio danas,  a ne tako davno pojavile su glasine da očekuje prvo dete sa svojom suprugom.

Pevač se posle duge pause oglasio na Instagramu gde je objavio fotografiju na kojoj se vide ćebence i par čarapica, a s fanovima je podelio i informaciju da su majka i kćerka dobro.

„Zdravo! Brza prouka od mene, imam neke privatne vesti koje sam želeo da podelim s vama. Moja supruga Cherry je rodila našu lepu i zdravu kćerku Lyru Antarcticu Seaborn Sheeran. Potpuno smo zaljubljeni u nju. Majka i beba su dobro, u oblacima smo. Nadamo se da možete poštovati našu privatnost u ovo vreme. Vidimo se kad bude vreme za povratak“, poručio je pevač.

Čestitamo novopčenim roditeljima, a raduje nas i što se oglasio na Instagramu posle malo više od devet meseci i najavio da ćemo se videti kada bude vreme za povratak, što ćemo mi protumačiti kao znak da ćemo u budućnosti imati prilike da čujemo nove pesme.