Osvoj Avon True Colour Perfectly Matte ruž za usne!

Kada bismo vas pitali da li imate dovoljno ruževa za usne u svojoj kolekciji sigurni smo da bi odgovor bio NE i zato smo rešili u saradnji sa kozmetičkim brendom Avon obradujemo 6 čitateljki portala Super Teen sjajnim True Colour Perfectly Matte ruževima za usne.

True Colour Perfectly Matte ruž za usne je prvi Avon mat ruž za usne koji u isto vreme matira i hidrira usne!

On usnama pruža dugotrajnu, mat i visoku pokrivenost, nežno se nanosi, a pritom ne isušuje usne i zadržava hidrirane usne.

Kako deluje:

Baršunasta formula pruža potpunu pokrivenost u nežnim mat bojama. Zadržava vlagu u usnama i održava boju tokom celog dana.

Kako se koristi:
Naneti ruž na cele usne, počevši od sredine gornje usne, ka spoljnim uglovima – potom i na donju usnu. Nakon što nanesete ruž na cele usne, uključujući i same uglove usana, skinite višak ruža pomoću tufera ili maramice.

Ukoliko imate veoma suve usne, najbolje je prvo ispilingovati ih kako biste skinuli suvu kožu sa usana i nesmetano naneli boju na cele usne. Takođe, kako bi boja duže ostala na usnama, možete iscrtati krajeve usana uz pomoć olovke za usne u neutralnoj boji ili boji ruža koji nanosite.

Ako i ti želiš da u svojoj kolekciji imaš Avon True Colour Perfectly Matte ruž za usne baci pogled na post ispod.

 

View this post on Instagram

 

?GIVEAWAY TIME ? Kada bismo vas pitali da li imate dovoljno ruževa za usne u svojoj kolekciji sigurni smo da bi odgovor bio NE i zato smo rešili u saradnji sa kozmetičkim brendom Avon obradujemo 6 čitateljki portala Super Teen sjajnim True Colour Perfectly Matte ruževima za usne. ?? True Colour Perfectly Matte ruž za usne je prvi Avon mat ruž za usne koji u isto vreme matira i hidrira usne! ?? U saradnji sa @avonsrbija spremili smo za vas kao što smo već naveli šest ruževa. Kako biste konkurisale za ove sjajne poklone potrebno je da pratite naš profil i da zapratite profil @avonsrbija, kao i da u komentaru napišete koliko karmina treba da ima svaka devojka. Igramo se do srede u 20 časa, a nakon toga objavljujemo dobitnice. I samo da naglasimo da je važno da imate adresu za isporuku na teritoriji Srbije.?? #superteenrs #giveaway #poklonizavas

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on