Arianatori radujete se jer smo upravo saznali sjajnu vest!!! Da, da dobro ste pročitali naslov – specijalna “Ariana Grande, thank u next” kolekcija stiže i u naš H&M!!!

Specijalna “Ariana Grande, thank u next” kolekcija stiže i u naš H&M!!!

Specijalna “Ariana Grande, thank u next” kolekcija stiže i u naš H&M!!!

Kolekcija sadrži više od 30 proizvoda, uključujući i dukseve sa kapljučom, majice, kape, šnale, maske za telefon i ranac, a u prodaji će se naći od 1. avgusta.

“Ova specijana Ariana Grande kolekcija ima sve što jedan pravi obožavalac treba da ima – duks sa kapuljačom sa likom pevačice, majice i ključne modne dodatke poput šnale na kojoj piše “thank u, next”. Raditi na dizajnu kolekcije bilo je jako zabavno, sa svim tim komadima prikladnim za svakog ko oseća Arianu u svom srcu”, kaže Emili Bjorkehajm, glavna dizajnerka za Divided koncept u H&M-u.

Da li ti već imaš spisak šta ćeš sve pokušati da nabaviš iz ove kolekcije? Naš savet je da na vreme smisliš šta želiš i već 1. avgusta ujutro požuriš u H&M jer znamo da će kolekcija nestati brzinom svetlosto pošto vas je mnogo već pitalo da li će i kada uopšte kolekcija stići kod nas.

#HM  #Thankunext

Foto: H&M press