Novi spot Lene Kovačević za hit "Samo da mi je"

Novi spot Lene Kovačević za hit „Samo da mi je“

Lena Kovačević objavila je spot za najnoviji hit singl „Samo da mi je“ koji je, iako samo u audio verziji, od početka objavljivanja u trendingu na You Tube mreži i za vrlo kratko vreme došao je u sam vrh slušanosti na radio stanicama.  Ovaj letnji hit sada je dobio i svoju video verziju u produkciji Looneyrama.

Novi spot Lene Kovačević za hit "Samo da mi je"

Dragana Kosjerina je gošća u spotu „Samo da mi je“

Pesma je objavljena u izdanju Magic Records, muziku je komponovao Darko Dimitrov, a tekst je napisao Vladimir Danilović. Pored Lene u spotu se pojavljuje kao specijalni gost Dragana Kosjerina, poznata voditeljka RTS-a, i model Saša Denčić.

Lena Kovačević je autentičan srpski autor i izvođač i za nju je karakteristična raznovrsnost zvuka, od džeza do pop numera i svetskih hitova izvedenih u posebnom aranžmanu. Lenini albumi doživeli su višestruka izdanja, a Lena je do sada nastupala širom Srbije, regiona, Evrope i Amerike. Nedavo je održala rasprodat koncert u Botaničkoj bašti u Beogradu, zatim koncert u Nemačkoj uz simfonijski orkestar i ansambl Josef & Friends, koji predvodi violinista Jožef Žiga, zatim je usledio nastup na Kotor Art Festivalu sa Big bendom RTS-a, a u narednom periodu sledi nov autentičan koncert u Beogradu i poseban nastup na Milano Fashion Weeku (Nedelji mode u Milanu) na reviji Suzane Perić.

Foto: Irina Duplevskaya