Zdravo svima, Nina ovde! Nije me bilo dugo zbog škole, a ni zbog obaveza van škole…

Danas ću vam dati divne ideje za proslavu rođendana!

Ovako, za početak, morate da isplanirate koliko ljudi želite da vam dođe na proslavi: ako želite više od 20 ili manje.

Ukoliko želite više od 20, najbolje je da mesto u kome ćete slaviti rođendan bude neki klub, ukoliko volite muziku. Neki od klubova u Beogradu koji su pomom mišljenju okej su Exit i Bulevar.

Ako muzika i žurka nisu vaš izbor, možete da odete da gledate zajedno film ili da odete nešto da pojedete. Na raspolaganju su vam bioskopi lanca Cineplexx, zatim Cinestar, Cine Grand u Rakovici, Roda na Banovom brdu, Arena Cineplex Novi Sad, Tuckwood, Kombank dvorana…a kada je klopa u pitanju  Mc’Donalds, Vapiano, neka picerija, palačinkarnica, poslastičarnica, odlazak na sladoled…

Ukoliko želite da napravite proslavu za manje od 20 prijatelja, možete da pozovete prijatelje na pyjama party, da stavljate maske za lice, pojedete nešto, gledate youtube, Netflix, HBO GO… (vaš izbor).

Tinejdžerka Nina i njene divne ideje za proslavu rođendana

Tinejdžerka Nina i njene divne ideje za proslavu rođendana

A ukoliko želite da se kupate negde jer je toplo vreme, i da odete negde gde je ne bitan broj pozvanih, onda vam je definitivno dobar izbor aqua park ili bazen. Meni se dopada Hollywoodland, a vi možete da odete u neki aqua park koji je u vašoj blizin.

Takođe, postoje i zanimljiva etno sela koja možete da posete i gde možete da se zabavite i da uživate u lepom danu sa prijateljima. Neće pogrešiti ako odete u Etno selo Babina Reka, Salaš Stremen, Salaš 137 u blizini Novog Sada, a mnogo je sjajnih etno sela i izletišta širom Srbije tako da ćete već pronaći neko mesto.

To bi bilo to za ovo javljanje sa moje strane, nadam se da sam vam dala neke ideje, ukoliko ste dobili inspiraciju pišite na @thisorthatinspiration i na @superteen.rs! Pozdrav!

Designed by prostooleh / Freepik i freepic.diller / Freepik