Koja tri komada odeće uvek treba kupovati u većem broju kako bi izgledala dobro?

Koja tri komada odeće uvek treba kupovati u većem broju kako bi izgledala dobro?

Neki komadi prosto izgledaju lepše kada su u veličini koja je za broj veća od one uobičajene koju nosiš. Neki materijali, poput pamuka i vune, često se smanje prilikom pranja pa je u svakom slučaju bolje kupiti komade načinjene od tih materijala u većim brojevima.

I sada se pitate koji su to odevni predmeti koje je uvek bolje kupiti u većoj veličini . Reč je o sledeća tri  komada odeće – vuneni džemperi ili haljine, košulje i majice.

Vuneni komadi

Bilo da je reč o predimenzioniranim haljinama ili džemperima, uvek biraj nešto šire i veće modele koji će lepše padati i u kojima ćeš se osećati prijatnije.

Košulje

Košulje je uvek bolje kupiti u većem nego u manjem broju. Bele prozračne košulje izgledaju mnogo elegantnije kada nisu pripene uz telo, a to dobro zna i Angelina Jolie koja obožava da ih nositi i verna je ovom stilu više od 15 godina.

Majice kratkih rukava

Naravno, nije loše imati i uske majice kratkih rukava, ali za svakodnevni chic izgled uvek je dobro u ormaru imati jednu belu majicu koju si, na primer, pozajmila od brata, najboljegdruga ili pronašla na muškom odeljenju.

Foto: Instagram