Kako prenose inostrani portali, bez obzira na to gde živite, novembar je mesec za džempere. Konačno! Bez obzira da li si više u fazonu kardigana ili si više za kratak slatki džemper Super Teen ti predstavlja 7 modela džempera koji svima odgovaraju i izgledaju totalno simpatično.

Starter za razgovor

Nabaci ovaj H&M džemper (ili bilo koji drugi komad inspirisan crtanim filmom) kad kreneš na sledeću žurku i pripremi se za priču. Da, da sigurni smo da će ti se javiti desetak ljudi, koji će ti reći: „Hej i ja volim Tweety pričicu“ Instant proizvođač prijatelja!

7 modela džempera koji su vam trenutno apsolutno potrebni

H&M, 1.299 dinara

Spasioc dana

Bez obzira da li imaš menstruaciju ili se jednostavno ne osećaš baš najbolje, predimenzionirani džemperi se  savršeni jer se u njima osećaš kao da si u toplom zagrljaja drage osobe. Oni su udubni, u trendu su  i savršeno se uklapaju s tvojim cool helankama. Nama se dopada ovaj koji smo pronašli u Linedxu, ali ponuda je zaista velika tako da verujemo da ćeš pronaći i ti neki po svojoj meri.

7 modela džempera koji su vam trenutno apsolutno potrebni

Lindex, 6.990 dinara

Džemper „oboji me srećom“

Ako si devojka koja ne skida osmeh s lica, vrlo je verovatno da voliš da se izraziš šarenom odećom.  Tred koji vlada kolor bloking u ovom slučaju podrazumeva slaganje komplementarnih nijansi koje se ne sukobljavaju – ovaj džemper H&M savršeno kombinuje četiri neutralne boje.

7 modela džempera koji su vam trenutno apsolutno potrebni

H&M, 1.499 dinara

Trendi must-have

Kratki džemperi sad su tako HOT jer su zapravo jako svestrani. Obuci svoje farmerke, dodaj modne detalje ili drži ležerne kombinacije uz minimalnu šminku. Izbor je na tebi, a možeš da počneš sa ovim preslatkim plavim koji smo pronašli u H&M-u.

H&M, 2.299 dinara

Neverovatno mekani džemper

Malo smo se namučili, ali otrkili smo da H&M u svojoj ponudi ima nekoliko divnih, mekanih džempera koji će te greajti  do proleća. A cene su im fenomenalne!

H&M, 1.999 dinara

Klasična rolka

Čim dođe jesen, i približi se zima, rolke se polako izvlače iz ormara, a u radnje stiže nova ponuda jer verujte nam na reč one doslovno nikad neće izaći iz mode. Na sajtu factcool.com ponuda rolki se sjajna, a nam se posebno dopada ova šarena. Verujemo da će se i tebi dopasti, jer niko neće pomisliti da si je pozajmila od mame.

Trendyol, 3.014 dinara

Sloj na sloj

Nepredvidivi padovi temperatura više su nego dovoljan razlog da se oblačiš slojevito. Kardigan, duži ili kraći je must have u ormaru svake devojke, a reći ćemo ti i da je bordo ove godine IN. Možeš ga upariti s majicom kratkih ili dugih rukava, košuljom, tunikom, ma izbor je negraničen!

H&M, 2.699 dinara

Koji modeli džempera se vama najviše sviđaju? Javite nam u komentarima obavezno!

Foto: H&M, Lindex and senivpetro / Freepik