Nemaš simpatiju, a danas je Dan zaljubljenih? Tvoje drugarice će izaći sa momcima, a ti nemaš čak ni simpatiju? Ne brini! Postoji million načina da ovaj dan proslaviš savršeno i bez simpatije! Evo nekoliko naših omiljenih.

Organizuj gledanje filmova sa prijateljima

Okupi drugare koji su takođe singl kao ti i provedite dan savršeno i bez simpatija. Zaboravite na to da niste u vezi, jer to nije najbitnija stvar na svetu. Gledajte nešto što do sada niste, prepričavajte jedni drugima, sumirajte utiske. I naravno, ne zaboravite grickalice koji su neizostavni deo ovakvih večeri.

Idi u teretanu

Postoji nešto što bi inače radila običnog utorka uveče? Da? Onda taj dan proslavi na najobičniji momgući način, jer je to, posle svega, običan dan kao i svaki drugi. Idi do teretane, vežbaj, osećaj se dobro i učini svoje telo zdravim. Ako posle toga poželiš čokoladu, časti sebe, ipak je praznik!

Provedi veče sa svojom porodicom

Ovaj dan provedi sa svojom porodicom, sa kojom možda provodiš i najmanje vremena. To su ljudi koje beskonačno voliš i koji beskonačno vole tebe. Red je da i njima posvetiš jedan ceo dan.

Provedi vreme sama

Kada si poslednji put provela ceo dan sama? Totalno sama, bez uznemiravanja sa strane? Samo ti, tvoje omiljeno ćebe, neki film i grickalice. Zvuči sjajno, zar ne? Ovo će ti najbolje proći uz ugašen telefon, ugašeno svetlo i pozitivne misli. Videćeš koliko će ti to pomoći da napuniš baterije i budeš srećna iako si sama.

Priredila: Nikoleta Jovičić

Foto:  silviarita from Pixabay