Bez obzira da li se tvoja dnevna rutina zasniva samo na najosnovnijoj šminki ili voliš da tome posvetiš više vremena, mi želimo da ti pomognemo da svakodnevno sijaš. Evo nekoliko beauty trikova koji će ti u tome pomoći.

  1. Koristi ukosnicu da naneseš sjaj na usne

Uzmi ukosnicu i razvuci njena dva kraja. Gornji deo ukosnice stavi na vrh usana i uz pomoć toga nanosi sjaj laganim pokretima. To će ti pomoći da se ne umažeš oko usta dok nanosiš sjaj.

  1. Učini da tvoj parfem traje ceo dan

Novost: zglobovi nisu mesto koje će učiniti da ti parfem traje ceo dan. Umesto toga, parfem stavi na kosu, unutar laktova, na dno leđa i iza kolena.

  1. Stavi vazelin na nokte pre nego što ih nalakiraš

Dosadno ti je da stalno skidaš lak svuda okolo noktiju? Da bi se toga rešila, stavi vazelin na kožu oko noktiju pre nego što ih nalakiraš. Višak laka ćeš moći nakon toga da ukloniš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by الإِكسـلاَنْـسْ (@nourhanmegahed) on

  1. Savršeno brz smokey eyes

Nacrtaj hešteg na svojim kapcima, a onda prstom polako izblendaj. Sve to upotpuni ajlajnerom i maskarom i oči će ti izgledati savršeno!

  1. Za sjajnu talasastu kosu, nosi pletenicu

Najmoćniji trik sa kosom su preslatki beachy talasi. Da bi postigla taj efekat, ispleti pletenicu koju ćeš nositi celu noć. Kosa ti može biti suva ili mokra (u zavisnosti od toga koliko ti kosa dobro drži lokne). Ujutru naprskaj lakom da bi duže trajali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esther Christiaens (@muaestherchristiaens) on

  1. Organizuj svoje beauty proizvode tako da su ti uvek pri ruci

Tako ćeš ubrzati svoju jutarnju rutinu. Složi svoje proizvode u neseseru ili gde god da ih držiš, tako da su ti uvek pri ruci, i uštedećeš sebi mnogo vremena svakog dana.

Ako imaš još neke beauty trikove koje mi nismo spomenuli, piši nam obavezno na redkcija@superteen.rs a mi ćemo to podeliti sa ostalim čitaocima.

Priredila: Nikoleta Jovičić

Foto: PDPics from Pixabay