Fanovi Ariane Grande su jako brižni i zbog toga će bojkotovati njen singl „7 Rings”!

Čekaj šta?!

Ne brinite, nije toliko strašno kako zvuči! Nisu se fanovi Ariane Grande urotili protiv nje, baš naprotiv, žele da joj pomognu! Pokrenuli su hešteg #Boycott7Rings kako bi skinuli ovu numeru sa vrha top lista i kako bi njen novi singl „Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored” dospeo na prvo mesto. Neki fanovi će čak organinzovati i stream žurke kako bi joj pomogli.

Kako je Ari reagovala na ovo?

Svi ste tako blesavi i zabavni i toliko vas volim. ništa mi nije toliko smešno kao bojkotovanje 7 rings…ne mogu da se ne smejem – tvitovala je Ari jednom fanu i nastavila: -Šta god da je suđeno, to će se desiti, i ne brinite, ja ću uvek biti tu.

Jedan fan se složio sa njom: – Ne mogu da verujem da bojkotujemo jednu od Arianinih najpopularnijih pesama…. ovo je skroz ludo.

Njeni fanovi naporno rade na tome da joj pokažu koliko je vole. Na primer, prošle godine je ova dvadesetšestogodišnja pevačica sa svojim singlom „thank you, next” bila čak sedam nedelja na vrhu top lista. Singl „7 rings” takođe je postigao veliki uspeh.

Malo je umetnika koji su uspeli ovako nešto, pa ako Arianini fanovi uspeju, biće uspešnija od popularne Mariahe Carey koja trenutno vodi. Trenutno Ariana stoji rame uz rame sa Drakeom, Justinom Bieberom i Britney Spears.

Priredila: Nikoleta Jovičić

Foto: 2018 NBCUniversal Media, LLC