Kako se prilbižava veliki povratka poznatog benda BTS na muzičku scenu stiže sve veći broj iznenađenja ovog južnojorejskog benda, a najveće iznenađenje je njihov projekat koji će raditi zajedno sa svojim fanovima pod nazivom „ARMYPEDIA”.

22. februara zvanično je pokrenut  ,,ARMYPEDIA” web sajt na kome će sa svojim fanovima, ARMY- jima, deliti sve neverovatne trenutke koje su zajedno doživeli, počevši od juna 2013.

Ova kampanja je starovala tizerima u sedam gradova – Seulu, Los Anđelesu, Tokiju, Njujorku, Londonu, Parizu i Hong Kongu.

Fanovi će moći da učestvuju u ovom velikom projektu tako što će tražiti delove slagalice (biće tačno 2080 delova slagalice), zatim će odgovarati na razne kvizove i to će im pomoći da stvaraju svoja sećnja sa BTS – om.

Big Hit Entertaiment je rekao ,,ARMYPEDIA” je veliki svetski projekat koji je mogao da pokrene samo BTS”.

Vest o globalnoj kampanji usledila je nakon što je bend objavio da će krenuti na svetsku turneju,  koja će se održati na stadionima u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Brazilu i Japanu, a sve u u sklopu svoje proširene  turneje „LOVE YOURSELF: SPEAK YOURSELF”.

Fanovi, da li ste uzbuđeni?

Priredila: Nikoleta Jovičič

Foto: Big Hit Entertaiment press