Pre nekoliko dana naši prijatelji sa portala Famoza.net pisali su vam šta misle o spamovanju da Marcus i Martinus posete zemlje u kojima živimo, a sad vas oni bukvalno pozivaju da radite baš to!

Naime momci su pre dva objavili fotku na Instagramu gde vežbaju, a sve prati pitanje, “Gde želite da dođemo ove godine?”

Možda omljeni nam blizanci i njihov tim još uvek nemaju planove za ovu godinu, a možda pak samo žele da potvrde svoje planove koje zemlje i gradove posetiti, pa im treba i vaše mišljenje. Dakle sada imate jedinstveju priliku da u komentaru objave koju vidite ispod jasno napišete gde želite da oni dođu, s tim što naravno savetujemo da navedete ime svoje države, a ne grad.

 

View this post on Instagram

 

Practicing?? Where do you want us to come to perform this year??

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

Isto tako, nemojte da budete u komenatrina bezobrazni prema fanovima iz drugih zemlja jer i on isto žele da blizanci dođu u njihovu zemlju. Na ovo vam posebno skrećemo pažnju jer je baš danas na profile koji vodi M&M tim osvanulu obaveštenje da poštujete jedni druge, jer ste svi deo velike M&M porodice.

Već znate da će Marcus i Martinus ove godine posetiti samo nekoliko zemalja, tako da svi imamo šanse, ali mislimo da su u blagoj prednosti zemlje u kojima su većimali nastupe i gde znaju da imaju sjajnu publiku.

Zato budite mudri u pisanju komentara!

Foto: Instagram