Prvi samostalni album koji je Offset predstavio u izdanju Quality ControlMusic / Motown / Capitol Records nosi naziv „Father of 4” i predstavlja otvoren uvid osećanja i težnje dvadesetsedmogodišnjeg repera i člana jednog od najaktuelnijih svetskih hip-hop sastava, Migos. Osim što su za produkciju bili zaduženi Metro Boomin i Southside, Offset je na ovom albumu ugostio velika imena kao što su J.Cole, Quavo, Gucci Mane, CeeLo Green, Travis Scott, 21 Savage i Cardi B.

Offset je prvi put u onome što radi prikazao stvarnost koja se tiče dubokih osećanja u vezi sa njemu najvažnijim ljudima i situacijama u životu. „

„Plakao sam dok sam radio ovaj album, jer na njemu pričam svoju priču, pričam o svojoj deci. U toku celog procesa razmišljao sam o ljudima koji su mi najvažniji, setio sam se svoje bake, partnera koji je ubijen, trenutaka u zatvoru i slikama moje dece koje mi tada nisu izlazile iz glave”, priznaje reper.

Jedna od numera sa albuma, „Quarter Milli”, iza koje stoje Offset i Gucci Mane dobila je i svoj spot u kome se pojavljuju oba repera, a koji se vizuelno vraća nekoliko decenija unazad.

Foto: www.universalmusic.rs