Britanski mediji javljaju da se muzičara Ed Sheeran oženio u tajnosti izabranicom svoga srca Cherry Seaborn.

Na ovo venčanje, koje je održano malo pre samog Božića na Edovom imanju, nije bio pozvan niko od slavnih osoba, a spisak gostiju bio je ograničen na članove porodica, bliske školske prijatelje i sveštenika koji ih je venčao.

Jedan izvor blizak paru ispričao je kako su 28-osmogodišnji Ed i njegova dve godine mlađa supruga Cherry ostvarili san da imaju malo zimsko venčanje.

„Bilo je samo 40 ljudi na ceremoniji, tako da nije bila ni njegova prijateljica Taylor Swift, niti bilo ko od poznatih i slavnih ličnosti. Nisu želeli puno buke, već nešto što je samo njihovo. Sićušno zimsko venčanje“, rekao je izvor za The Sun.

Priče da se par venčao pojavile su se početkom februara kada je Ed u javnosti pokazao prsten na levoj ruci.
Verili su se 2017. godine, a ovu vest Ed je podelio sa svojim fanovima par nedelja nakon veridbe.

 

View this post on Instagram

 

Got myself a fiancé just before new year. We are very happy and in love, and our cats are chuffed as well xx

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

„Dobio sam vernicu neposredno pre Nove godine. Mnogo smo srećni i zaljubljeni „, rekao je tada Ed.

Ed i Cherry znaju se jako dugo, a bili su u vezi kao srednjoškolci, međutim tada njihova veza nije opstala jer je Cherry svoje obrazovanje nastavila na Univerzitetu u Americi.

Ali kada je ljubav istinska i iskrena ona na kraju pobedi sve prepreke, pa su tako i oni svoju romansu obnovili 2015. godine.

Za one koji možda ne znaju reći ćemo da je svoj najveći hit „The Shape Of You” Ed posvetio upravo svojoj najvećoj ljubavi Cherry.

Foto: Instagram