Složićete se sa nama da prosečan tinejdžer u današnjem trenutku sve informacije o omiljenim zvezdama može da pronađe na internetu, ali ono što mu nedostaje su posteri idola koje bi voleo da ima.

Dugogodišnji rad sa tinejdžerima i direktna komunikacija sa njima putem društevnih mreža (Instagram, Facebook) kao i osluškivanje njihovih želja naveli su nas da pokrenemo magazin u kome će više od 80% sadržaja činiti baš posteri. Na stranama ovog magazina pronaći ćete postere omiljenih zvezda – glumaca, pevača, sportista, influensera… kojima možete da ukrasite zidove i vrata vaših soba. A sigurni smo da će neki od postera naći mesto i na plafonu!

Mesecima smo skupljali informacije kako bismo znali koga biste voleli da vidite na posterima i jasno nam je da nismo uspeli svima da ispunimo želje u ovom izdanju jer ih ima milion, ali ne brinite sledeći broj stiže već za mesec dana i možda će baš on ispuniti vaše želje.

Do naredog broja uživajte u preuređivanju svojih soba, ukrasite zidove novim slikama svojih idola, a onda sve to fotkajte i pošaljite nam na mail redakcija@superteen.rs ili u DM na Instagram profil @superteen.rs! A one čije slike objavimo u sledećem broju čekaju iznenađenja, zato ne zaboravite da fotografišete i pošaljite slike!

Iskreno se nadamo da će vam se ovo izdanje svideti i da će zidovi vaših soba uz naše postere izgledati još lepše! Uživajte!