Pesma koja smo prethodnih dana najavljivali na našem Instagram profilu konačno je stigla! Duo Bars and Melody, čijem skorom dolasku se još uvek nadamo, predstavili su nam fantastičnu numeru „Love To See Me Fail” i svima je već jasno kako bi sjajno zvučalo da je pevamo sa njima uživo na koncertima u Zagrebu i Beogradu, ali moraćemo svi još malo da sačekamo da vidimo šta se tačno dešava sa turnejemo.

Pesma će vam se dopasti jer Leo „BARS” i Charlie „MELODY” govore o tome kako su bili okruženi ljudima koji su im govorili da nikada neće uspeti da budu zvezde, ali oni sada imaju slavu i materijalno bogatstvo, ali nisu se nimalo iskvarili. Ova pesma vam poručuje da morate da ustanete, budete jaki, morate da verujete u sebe i svoje snove, čak iako oko vas nije sve sjajno. Ali u svemu tome nemojte se plašiti da pokažete svoja osećanja, budite iskreni, okruženi porodicom i prijateljima i videćete da je sve moguće.

Mi smo uvereni da je to zaista tako i jedva čekamo da upoznamo ove sjajane momke koji su sami izrazili želju da postete region, a to već mnogo govori o njihovom karakteru, zar ne?

A do tada trk do trafike kako bi nabavila Super postere jer te tamo čeka B&M poster!

Foto: Grzymala