Poslednji put kada smo imali prilike da vidimo Sabrinu, ona je slavila svoju prvu Zimsku ravnodnevnicu u krugu porodice. Međutim, ovaj Božićni specijal je bio daleko manje propraćen od poslednje epizode „The Chilling Adventures of Sabrina”, u kome je glavna junakinja potpisala Knjigu Zveri i time se zaklela na poslušnost Mračnom gospodaru. Polu-finale prve sezone ove Netflixove hit serije je ostavilo fanove na ivici sedišta i od tog trenuta napetost ne jenjava i svi čekaju kako će se dalje odvijati avanture mlade veštice.

Zvanično finale prve sezone serije stiže u aprilu, a kreatori obećavaju da će nove epizode biti „magičnije i zavodljivije”. Tokom novih epizoda, Sabrina će se pozabaviti svojim mračnim korenima, ali će takođe nastojati da se izbori i sa problemima koje donosi svet smrtnika. Da stvari budu komplikovanije, upetljaće se u ljubavni trougao sa svojim bivšim momkom Harveyjem Kinkleom i mladim veštcem Nicholasom Scratchom. Madam Satan, Mračni gospodar i otac Blackwood su i dalje tu i još uvek prave rusvaj po Greendaleu, a po rečima kreatora priključiće im se i neki novi likovi.

Glumačku ekipu „The Chilling Adventures of Sabrina” predvode: Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot i Gavin Leatherwood; dok je epizode pisao kreator „Riverdalea” Roberto Aguirre-Sacasa.

Pred vama je trejler za nove epizode, kao i promo fotografije.