Serija „Riverdale” je stala sa snimanjem usled smrti glumca Luka Perryja, a producenti i kreatori serije Greg Berlanti, Sarah Schechter, Roberto Aguirre-Sacasa i Jon Goldwater su dali sledeću izjavu za medije:

„Veoma nas je rastužila vest o smrti Luka Perryja. On je bio ne samo član porodice Riverdale, već i Warner Bros. Luke je bio sve što jedna osoba treba da bude: brižna, vrhunski profesionalac i zlatnog srca. On je bio očinska figura i mentor mladim glumcima u ‘Riverdaleu’. Bio je neverovatno darovit prema svima na setu i svakome je posvećivao pažnju. Naše misli su sada sa porodicom Perry, u ovim teškim trenucima.”

Luke je igrao Freda Andrewsa, oca Archiea Andrewsa i glumio je ovog lika od početka snimanja serije. Perry je preminuo u ponedeljak ujutru, od posledica moždanog udara. Za sada nije poznato kako će se „Riverdale” adaptirati na njegovu smrt i da li će njegov lik biti ukinut.

Perryjeva koleginica, takođe nekadašnja teen zvezda Molly Ringwald, je napisala: „Srce mi je slomljeno. Toliko ćeš mi nedostajati Luke Perry.”

Na zvaničnom Twitter nalogu serije „Riverdale” piše: „Luke Perry… bio si zabavna i pozitivna duša. Nedostajaćeš nam neizmerno i tvoje zaveštanje neće ostati nezapamćeno. Počivaj u ljubavi i miru, drugar.”

Foto: © 2016 The CW Network, LLC. All Rights Reserved