Ovih dana MMeri iz celog sveta pomno prate svešto momci postave na svoj profil, pa je tko veliku pažnju privuklo i njihovo današnje gostovanje u Finskoj. Marcus i Martinus stigli su jutros u Helsinki gde će se videti sa svojim fanovima u jednom šoping centru u ovom gradu, sa početkom u 16h. U međuvremenu na aerodromu su ih, kako to obično i biva dočekali MMeri a blizanci su bili raspoloženi za zagrljaje!

Kao što se može videti na snimcima na Instargamu, sve je izgledalo kao jedan veliki meet and greet. MMeri su bili sjajni, lepo su se ponašali, pa su i momci rešili da im uzvrate istom merom i proveli su neko vreme sa fandomom. Iako zvezde, a pre svega njihovi timovi nisu baš oduševljeni ovakvim dočecima po aerodromima, kad se svi lepo ponašaju, kao što je bilo u ovom slučaju, rado izlaze u susret fanovima i fotakju se i pričaju sa njima.

Što se tiče današnjeg gostovanja Marcusa i Martinusa u jednom šoping centru, ne znamo detalje, ali ono što se svakako može očekivati je njihvo kraći nastup i druženje sa MMerima, a ono što je ostalim medijima najinteresantnije je najava da će omiljeni nam blizanci tamo saopštiti jednu veliku vest! Podjednako smo uzbuđeni kao i vi i jedva čekamo da čujemo tu vest!

Foto: Instagram