Deichmann predstavlja ekskluzivnu kolekciju KENDALL + KYLIE torbi za proleće/leto, nastalu u saradnji sa popularnim fashion influenserkama.

Najnoviji modni trendovi torbi oslikavaju se u novoj KENDALL + KYLIE  kolekciji: ponovo aktuelne torbe oko struka, poznatije kao „pederuše” XXL shopper ili elegantne torbice, tu su da upotpune svaki outfit.

Kolekciju krase i modni predmeti koji u poslednje vreme izazivaju posebnu pažnju: super popularni rančići i sportske torbe, jednostavni za kombinovanje i veoma praktični. Vesele prolećne boje, poput plave i pink, kao i nezaobilazni metalik tonovi modele iz kolekcije čine upečatljivim statement komadima. Unikatni privesci, šljokice i široke trake doprinose jedinstvenom stilu ovih trendi torbica. Poglede privlači i upečatljiv logo Jenner sestara, koji svaki model ove kolekcije čini prepoznatljivim.

Kolekcija torbi sa potpisom poznatih sestara i svetskih modnih ikona Kendall i Kylie Jenner dostupna je od 11. marta 2019. godine u izabranim Deichmann prodavnicama, a možete je pogledati i na www.deichmann.com.

Cene modela iz ekskluzivne Kendall + Kylie kolekcije kreću se od 1.490 RSD do 4.990 dinara.