Internacionalni superstar  Enrique Iglesias odlučio je da podrži novog južnomaričkog izvođača Jon(a) Z u novoj verziji njegovog hita  „DESPUES QUE TE PERDI”.

Još jedanput, Enrique među prvima prepoznaje novi zvuk i muzički pravac-Latino trap- kojeg želi da predstavi čitavom svetu i time testira puls čitave planete. Originalna verzija „DESPUES QUE TE PERDI” koju izvodi Jon Z  premašila je  12  miliona pregleda na YT kanalu i 1.2 miliona preslušavanja (Spotify).

Enrique se od prvog trenutka zaljubio u pesmu i lično kontaktirao novu portorikansku senzaciju,Jona Z, predloživši mu saradnju prepoznajući potencijal u novom zvuku koji osvaja Latino Ameriku. Rezultat je iskrena i hipnotična ljubavna kompozicija, energetski osvežena trap zvukom i začinjena masnim ritmovima koju zajedno potpisuju Jon ZEnrique, Duran The Coach, Martin Rodríguez Vicente, Roberto Arturo Téjada Perez i Marcos Sanchez.

Za neverovatno kratko vreme Enrique i Jon Z su snimili „zimski„ spot za novu verziju pesme koje će sigurno pozitivno prodrmati muzičku industriju.

„Volim kada mi se dogodi da se zaljubim u pesmu na prvo slušanje” priznaje Enrique i  dodaje „u ovom slučaju to je pesma koju je napisao Jon Z, a ja sam presrećan da budem njen deo”

„Čast mi je da sarađujem sa takvom muzičkom ikonom kao što je Enrique.  To smatram dostignućem kako na na poslovnom tako i na ličnom planu. Ova pesma će razvaliti radio stanice”, izjavio je Jon Z.

Spot za  „DESPUES QUE TE PERDI” Enrique i Jon Z snimili su u Ferpleju (Kolorado), a ova pesma je treća u nizu  pesama na španskom koju je Enrique objavio nakon prošlogodišnjeg hita „EL BAÑO“ , odnosno megahitova „Subeme La Radio“ ft.Descemer Bueno,Zion&Lennox i „Duele El Corazon“ ft.Wisin.

Inače Enrique Iglesias priprema novi album (Sony Music Latin/Menart) koji bi trebao da se pojavi kasnije ove godine.

Foto: Sony Music Latin/Menart