Organizator iz Rumunije krajem januara je najavio da Karol Sevilla dolazi na Balkan kako bi održala seriju koncerata, ali izgleda da do toga neće doći. Naime karte su u Rumuniji, gde ima 4 nastupa, već odavno u prodaji, od Hale sportova u Beogradu smo dobili potvrdu da je datum nastupa zakazan, ali već više od mesec dana nema nikakvih novih informacija koncertima. Sve ovo jasno pokazuje da je došlo do nekih problema u organizaciji, te je nastup latino zvezde otkazan, a sada možda i znamo zašto je sve tako. Naime Karol je u međuvremenu dobila ulogu sudije u jednom talent šou.

Naše kolega sa portal Famoza.net su pre par dana već pisali da postoji mogućnost da Karol Sevila bude deo šoua „Pequeños gigantes”, a juče je to i zvanično potvrđeno, ali zbog velikog problema sa Instagramom nismo uspeli to da vidimo, pa tek danas pišemo o tome.

 

View this post on Instagram

 

Un gusto enorme ser parte del jurado de @pequenosof ? será un reto muy divertido!!

A post shared by Karol Sevilla? (@karolsevillaofc) on

Emitovanje pomenute emisije počinje 24. marta, što praktično znači da je teško izvodljivo da Karol istovremeno snima šou u Meksiku i bude na drugom kraju sveta. Mada sa druge strane, poznato nam je da se kod nas neke emisije tog tipa snimaju nedeljama unapred, tako da ostaje još tračak nade da možda ipak nije sve propalo

„Velika mi je čast da budem deo ovog šoua. Biće ovo vrlo zabavan izazov”, napisala je Karol na svom Instagram profile. A ako krenete da istražujete po njenim objavama videćete i sami da ona nijednom nije spomenula planove za Evropu, niti najavljene konceret na Balkanu, pa ostaje da vidimo u narednim dima šta je konačna istina.

Foto: Instagram