Popularne muzičke zvezde Cardi B i Future, prepoznatljive po svom jedinstvenom stilu i snažnom karakteru, udružile su se sa lifestyle brendom Reebok Classic i predstavile nove modele legendarne siluete Aztrek 93, nastale tokom ’90ih godina.

Cardi B ne samo da je vrhunski svetski izvođač, već je i majka, ikona stila, kraljica pop kulture i, pre svega, potpuno originalna i autentična. Iako je bila samo dete u eri kada je ovaj model nastao, Cardi B je igrajući se sa fax uređajima, plešući Makarenu i noseći belo-narandžaste Aztrek 93 patike u novoj kampanji, na sebi svojstven način, u potpunosti oživela trend ’90ih.

Sa druge strane, Future, poznat i po svom alter egu Hndrxxu, u stalnoj je potrazi za drugačijim životnim putevima, izražavajući se kroz muziku i različite stilove. Reper ističe kako je Hndrxx razigran i neočekivan, dok je Future, kada je stil u pitanju, ekspresivan i direktan. U saradnji sa brendom Reebok uspeo je da ujedini te dve ličnosti i na najbolji način predstavi model Aztrek – ikonu poslednje decenije prošlog veka. Baš kao i sama silueta, reperova autentičnost uvek dolazi do izražaja, bilo da je na sceni ili van nje.

Reebok Aztrek silueta poput ličnog pečata izražava individualnost i kreativnost, a danas se sa lakoćom može kombinovati sa različitim modnim stilovima. Za sezonu proleće/leto 2019, ovaj legendarni model osvežen je novim koloritom, dok kroz retro elemente, poput visokog đona i Hexalite tehnologije i dalje ističe duh ‘90ih.

Reebok Classic Aztrek 93 modeli dostupni su u Buzz šopovima, N Fashion i The Spot prodajnim objektima.