Pesma nosi me „R.I.P.” i svojevrsna je feministička oda koja okuplja tri velika imena pop muzike – Sofia Reyes, Anitta i Rita Ora. Pre nekog vremena saznalo se da ove devojke rade nešto zajedno što će prodrmati svet, ali sve do sada nije bilo jasno kako će ovaj trio pop zvezda zvučati.

Sada kada smo ih čuli reći ćemo samo sva čast devojke!

Svaki dan sve više latino umetnika usuđuje se da sarađuje sa drugim muzičarima. Samo se setite Shakire koja je sarađivala sa Malumom ili Carlosom Vivesom, ili Lali Esposito koja je snimala sa Thalijom. Čini nam se da je to posledica vemena u kome živimo – muzičari su otvoreniji, a ovake saradnje im pružaju šansu da osvoje nove slušatelje.

Numera „R.I.P.“ je kako kažu u muzičkoj industriji „catchy” a u njoj se dešava jedan poseban momenat. Devojke u jednom trenutku dovode u pitanje priče koje su im ispričali muškarci i odlučuju da ostaviti sve te laži iza sebe. U ovom šarenom videu, tri dame nam pored svojih vokalnih sposobnost pokazuju i svoje zavidne plesne veštine.

Svaka od njih donosi deo sebe u pesmu, jer su pre svega različitih nacionalnosti – Sofia Reyes je Meksikanka, Rita Ora je odrastala u Britaniji, dok Anitta dolazi iz Brazila. Ova mešavina stvara spoj zanimljivih jezika i stilova i sigurni smo da će vam se dopasti.

Foto: Warner Music Latina