Svemu lepom jednom dođe kraj. Iako smo se nadali da će serija „Supernatural“ trajati u nedogled, producenti su najavili da je 15. sezona poslednja.

Fanovi serije su saznali za njeno ukidanje putem veoma emotivnog videa koji su na društvenim mrežama podelili glavni akteri serije – Jensen Ackles, Jared Padalecki i Misha Collins.

„Upravo smo saopštili ekipi da smo veoma uzbuđeni što uskoro počinje snimanje 15. sezone, ali da je to ujedno i poslednja. Proteklih 15 godina je u potpunosti promenilo ne samo moj život već i živote mojih kolega iz serije. Stoga, želeo sam samo da vam saopštima da je ova sezona poslednja i da će finale biti… baš spektakularno.“ rekao je Ackles.

Za sada nije dat tačan razlog ukidanja. U izjavi koju su dali producenti Robert Singer i Andrew Dabb stoji:

„Prvo bismo se zahvalili svima onima koji su učestvovali u stvaranju ove serije, kako ispred tako i iza kamere. Ovo je bilo neverovatno iskustvo. Podrška koju nam je matična TV kuća pružila je zaista bila izvanredna. Posebno hvala Jensenu, Jaredu i Mishi. Veoma nam je bitno da ispratimo njihove junake kako im dolikuje.“

Iako je ukinuta, 15. sezona „Supernaturala“ neće biti skraćena. Dakle, neće se brzinski prekrojavati scenariji niti će priča biti zdudana, što znači da će junaci otići u zalazak sunca kako zaslužuju.

Foto: The CW