Justin i Hailey Bieber za jako kratak vremenski preiod prošli su mnogo toga. Veridba, pa tajno venčanje, zatim priče koje ih prate, a vezane su za probleme koji ih navodno muče…

Justin je bio vrlo otvoren sa svojim fanovima o svojim mentalnim teskobama, a mnogi su čak počeli da pričaju kako će se on i Hailey uskoro razvesti.

Ali sada se svi pitamo da li će njih dvoje uskoro postati roditelji?

Naime, Justin se još jednom obratio fanovima na Instagramu kao što to i obično radi. Njegov najnoviji post se fokusirao na činjenicu da ga mnogi fanovi pitaju kada će stići nove pesme. Bio je iskren i rekao je da trenutno nije baš koncentrisan na stvaranje novih pesama.

„Bio sam na turnejama kao tinejdžer, sve do ranih dvadesetih i shvatio sam, kao što ste i vi verovatno videli da sam bio nesrećan na poslednjoj turneji, a to ne zaslužujem ni ja, a ni vi „, napisao je Jus.

„Plaćate karte da dođete i uživate u živahnom, energičnom, zabavnom koncertu, a ja sve to nisam mogao da vam pružim pred kraj turneje, jer sam bio emocionalno istrošen.”, nastavio je Bieber.

„Sada sam koncentrisan da popravim stvari u svom životu, kako bi moj brak funkcionisao normalno i kako bih konačno postao otac.” , dodao je u svom postu Justin i time odmah pokrenuo priče o potencijalnoj trudnoći.

 

View this post on Instagram

 

So I read a lot of messages saying you want an album .. I’ve toured my whole teenage life, and early 20s, I realized and as you guys probably saw I was unhappy last tour and I don’t deserve that and you don’t deserve that, you pay money to come and have a lively energetic fun light concert and I was unable emotionally to give you that near the end of the tour. I have been looking, seeking, trial and error as most of us do, I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be. Music is very important to me but Nothing comes before my family and my health. I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable…. the top is where I reside period whether I make music or not the king said so. ? but I will come with a vengeance believe that.. (grammar and punctuation will be terrible pretend it’s a text where u just don’t care).

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Šta vi mislite, da li će Justin i Hailey uskoro postati roditelji?