Svakim korakom, notom i novim muzičkim izdanjem, Billie Eilish pomera granice pop muzike i osvaja nove fanove, iako ta, malo je reći, grupa broji već milione slušalaca širom sveta. Nakon singlova koji su zabeležili neverovatan uspeh na streaming servisima, mlada pevačica predstavlja svoj dugoočekivani debitantski album When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”.

Album „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” u celosti su napisali i producirali sedamnaestogodišnja Billie i njen brat Finneas, koji su gotovo celu prethodnu godinu proveli radeći u pokretu ili snimajući kod kuće, kad god su za to imali prilike.

Billie Eilish album je najavila singlovima poput „wish you were gay”, „you should see me in a crown” i „when the party’s over”, ali i singlom „bury a friend” predstavljenim uz intrigantan spot, na kome je radio reditelj Michael Chaves (The Conjuring 3) i koji je do danas pregledan više od 98 miliona puta.

Počevši sa debi singlom „Ocean Eyes”, Billie se bez puno buke, ali sigurnim korakom infiltrirala u prve redove popa i muzičke industrije uopšte. Njen talenat i jedinstvena pojava rezultirali su velikom bazom fanova, mestom na Billboard Top 200 listi koje je držala čak 18 meseci i sa više od šest milijardi slušanja na streaming servisima.

Izdanje „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play – https://umrs.lnk.to/BillieEilishWhenWeAllFallAsleep

Foto: www.universalmusic.rs