Dragi naši fanovi, pred vama je drugi broj Super postera! Znamo po vašim porukama i mnogobrojnim pitanjima da vas je prvi broj oduševio i drago nam je da je tako. Isto tako znamo da je stiglo million želja, a redakcija se potrudilia da ih ispuni što više.

Ono što je sigurno jeste da nismo mogli da usrećimo baš sve, ali verujemo da ćemo uspeti u nekom od narednih brojeva.

U ovom broju se nalazi 25 postera…tu su junaci serija, sportisti, muzičke zvezde, infulenseri…Reći ćemo vam da je Va Vana odgovarala na naša pitanja, a tu su i Lisa i Lena, jer ste vi tako odlučili svojim glasovima na portalu i Instagram profili Famoza.net, Hrvy, Taylor Swift, CNCO, Ateez, Why Don’t We…I mnogi drugi!

Od ovog broja tu je i iznenađenje za sve vas koji volite da crtate. Redakcija Super postera vam daje šansu da vaš crtež omiljene zvezde bude objavljen kao poster. Pokažite nam vaše radove, tako što ćete ih tagovati na svojim objavama, a mi će vam se javiti u DM.

Sada kad imate drugi broj u rukama, vreme je da osvežite svoju sobu novim posterima.

I, ne zaboravite da fotografišete i šaljete slike na mail: redakcija@superteen.rs ili u DM na Instagram profil @superteen.rs jer one čije slike budu objavljene u sledećem broju čekaju iznenađenja!