Ariana Grande ima novi singl, zato uzmite slušalice i pripremite se da je preslušate!

25-godišnja pevačica objavile je sinoć novi singl, „Monopoly”, koji je uradila sa kantautorom i prijateljicom, Victoriom Monét. Dinamični duo fanovima donosi melodičnu melodiju koja će vam sigurno ostati u glavi do kraja dana.

Uz novu pesmu, pop zvezda je takođe obradovala Arianatore vrlo stilizovanim muzičkim spotom, koji je snimljen kao stari kućni video i sadrži zabavne animacije.

Međutim, osim vrlo očekivanog izdanja singla, obožavatelji ne mogu da prestanu da pričaju o rečima pesme, koje sugerišu da je pevačica hita „Thank U, Next“ biseksualka. Pre nego što je „Monopoly” objavljen, mnogo su počeli da nagađaju o seksualnosti ove zvezde nakon što su na stranici Genius pojavile reči pesme.

A za sve je kriv stih „I like women and men (Yeah) / Work so f–kin’ much, need a twinny, twin, twin (Yeah)“.

Priče je dodatno pojačao spot, u kome Victoria i Ariana pevaju taj stih dok stoje ispred muškog toaleta.

Odmah po objavljivanju spota fanovi su na Twitteru zasuli Ari pitanjima o seksualnosti, navodeći je da prizna da li je biseksualka. Neki se raduju ovoj teoriji, dok su drugi očajni.

A mnogi fanovi će se sigurno setiti i da je Victoria u novembru obznanila da je biseksualka.

I dok svi nestrpljivo čekaju da čuju šta će Ari reći na ovu temu, jedno je sigurno da uživa u pažnji koju njena nova pesma dobija.

zdanje „MONOPOLY“ je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play –

https://umrs.lnk.to/ArianaGrandeMONOPOLY

Kako se vama dopada pesma?

Foto: www.universalmusic.rs, Twitter i YouTube printscreen