Noah Centineo ima novog najboljeg prijatelja u nastavku filma „To All the Boys I’ve Loved Before” – zvezdu serije „13 Reasons Why” – i prijatelja u stvarnom životu- Rossa Butlera.

Netflix je potvrdio da će Butler, koji igra Zach Dempsey u „13 Reasons Why” i tumači lik Reggija u ostvarenju „Riverdale”, igrati Trevora Pikea, najboljeg prijatelja Petera Kavinskyog u nastavku „TATBILB”. Vest o njegovom pridruživanju setu popraćena je gornjom fotografijom.

„Oduševljeni smo što možemo da objavimo da se beskrajno šarmantni Ross Butler pridružio glumcima u nastavku serijala ‘TATBILB’ kao Trevor Pike“, rekao je producent Matt Kaplan za EW. „Njegovo stvarno prijateljstvo s Noahom donosi prirodnu hemiju i sjajnu energiju na setu i jedva čekamo da vidimo kako će fanovi reagovati kada vide to prijateljstvo na ekranu.“

Pogledajte kako su momci proslavili na setu.

Film „To All the Boys I’ve Loved Before“ je sada u fazi produkcije. A uz slatki dvojac Centineo i Butler, tu su filmske zvezde Lana Condor kao Lara Jean, Janel Parrish kao Margot, John Corbett kao dr. Covey, Anna Cathcart kao Kitty i Jordan Fisher kao John Ambrose McClaren.

Još samo da dočekamo nastavak!

Foto: Netflix