Povratak koji je rezultirao brojem 1 na Bilbordovoj listi, dobio je nastavak u vidu novog singla i spota!

 Proteklih nekoliko nedelja zasigurno su burne za sve ljubitelje trojca Jonas Brothers! Nakon što se dogodio veliki comeback u vidu singla „Sucker“ koji je ubrzo zauzeo i prvo mesto na Bilbordovoj Hot 100 listi, planetarno popularni trio predstavio je i pesmu „Cool“.

Da bi na pravi način ispratili singl, Nick, Joe i Kevin još jednom udružuju snage sa rediteljem koji je radio i na prethodom spotu. Anthony Mandler, vraćajući gledaoce u Majami osamdesetih godina, kanališe bezvremenski MTV duh u svojoj dekadentnoj slavi. Odgovarajući na to, MTV je spot premijerno emitovao na MTV Live, mtvU i opštepoznatim Viacom Times Square bilbordima.

Još jedna fenomenalna vest za njihove fanove jeste da Jonas Brothers trenutno rade i na novom dokumentarnom filmu. Prošlog meseca su najavili partnerstvo sa Amazon Studios, Philymack i Federal Films – divizijom Republic Recordsa – koji će izdati film o bendu, koji će ekskluzivno biti prikazan na Amazon Prime Video u više od 200 zemalja i teritorija.

Jonas Brothers su muzičku karijeru započeli 2006. godine albumom „It’s About Time“, čime je obeležen početak nove ere u pop muzici. Do danas su prodali više od 17 miliona primeraka albuma i skupili više od milijardu streamova, a veliko im je priznanje i nominacija za nagradu Grammy u kategoriji Najboljeg novog izvođača 2009. godine.

 Izdanje „Cool“ je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play –

https://umrs.lnk.to/JonasBrothersCool

Foto: www.universalmusic.rs