Joe Jonas i Sophie Turner se iznenada venčali

Joe Jonas i Sophie Turner se iznenada venčali

Nakon što je zapalio publiku tokom nastupa na Billboard Music Awardsu 2019. s grupom Jonas Brothers, Joe Jonas je rešio da iskoristi dolazak u Las Vegas za još jednu stvar.

Naime njegova verenica Sophie Turner, zvezda serije Game of Thrones,  i on su se iznenada venčali. Da li je odluka o venčaju doneta zato što su već u gradu koji je poznate po tome ili je nešto drugo posredi saznaćemo verovatno vrlo brzo, a do tada prenosimo ono što pišu američki mediji.

Ceremoniju venčanja, koja je prenošena uživom putem Instagrama, predvodio je imitator Elvisa Presleya, a par je kasnije za magazine People izjavio da venčanje u Las Vegasu ne bi bilo potpuno bez njega. Turner je rekla sudbonosno „da“ Joeu Jonasu u maloj beloj svadbenoj kapeli Chapel L’Amour.

Par je počeo da izlazi u novembru 2016. godine nakon što je Joe Jonas putem Instagrama počeo da komunicira s 23-godišnjom glumicom.

Venčanjem Joea i zvanično su sva tri brata iz  grupe Jonas Brothers uplovila u bračne vode. Četvrti brat, najmlađi Frankie Jonas, koji u septembru puni 19. godina verovatno još neko vreme uživati u momačkom životu.

Za one koji možda ne znaju Kevin Jonas je u braku sa Danielle Jonas od decembra 2009. godine, dok je Priyanka Chopra stala na ludi kamen 2018. godine udavši se za Nicka Jonasa.

Foto: Instagram