Selena Gomez bila je najpraćenija osoba na Instagramu skoro tri godine dok je s trona u oktobru 2018. nije „sklonio“ Cristiano Ronaldo.

U februaru ove godine izgubila je i titulu najpraćenije žene na toj društvenoj mreži kada ju je prema broju pratilaca prestigla Ariana Grande.

Ali Selenina najnovija objava na Instagramu naterala je sve da se zapitaju da li bi iko uspeo da je prestigne da prošle godine nije rešila da napravi dužu pauzu od društvenim mreža. Naime, pevačica je tokom vikenda objavila najobičniji selfie koji je za 12 sati skupio preko 8 i pol miliona lajkova, a sigurno je da će ta brojka samo nastaviti da raste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

„Prirodna lepotica“, „savršena“, „blistaš“, samo su neki od najčešćih komplimenata ispod slike na kojoj je Selena pokazala svoj predivan ten bez šminke. Pevačica je za fotkanje stavila samo malo maskare i karmin ružilaste nijanse, a nije sredila ni frizuru te je pozirala u najobičnijoj beloj majici bez rukava. Da li su jednostavnost i prirodnost dovoljani da prikupite milione glasova – u slučaju Selene Gomez odgovor je DA!

A znate šta to sve znači, ukoliko Sel bude aktivnija na Instagramu, broj pratilaca bi mogao brzo da poraste, a Ronaldo da se oprosti od titule najpraćenije osobe.

Foto: Instagram