Iako možda imaš samopouzdanja, sigurno imaš one dane kada si neraspoložena, nesigurna i kada ne voliš sebe. Jedno moraš da znaš- svi imamo! Možda je zbog te bubuljice koja ti je izašla ili zbog drugarice koja te je izdala, ali znamo da je jako neprijatno kada te spopadnu negativna osećanja. Evo nekoliko načina da se osećaš bolje svakog dana.

Savršena si baš onakva kakva jesi

Ovo možda jeste izlizana fraza i možda je često čuješ, ali moraš da znaš da je ovo istina. Bez obzira da li imaš kovrdžavu kosu, ravnu, izduženo lice, niska si ili si previše visoka- to je ono što si ti i to je najbolja verzija tebe. Ne možeš da budeš savršenija nego ono kakva si sada. Nemoj da se menjaš zbog drugih ljudi, zbog drugih životnih okolnosti, budi ono što jesi uvek i svuda.

Možeš da postigneš sve što poželiš

Nijedan san nije nedostižan, nijednu želju nije nemoguće ispuniti. Bitno je da dovoljno veruješ u to želiš, ali ne samo to, bitno je da na tome uporno i kontinuirano radiš. Veruj u sebe i u svoje sposonosti beskonačno!

Biće bolje

U životu nekad bude teško. Dođu dani kada pomisliš da je sve loše, da ništa ne može da se poboljša i da će tako zauvek i biti. Bitno je da uvek sebe podsetiš da su to samo prolazni periodi koji dođu i prođu, a život ostane lep onakav kakav je i bio. Zato, glavu gore i znaj da će uvek biti bolje.

Guraj napred, bez obzira na sve

Iako ti se nekada dogodi da posrneš, da naiđeš na ogromnu prepreku i misliš da ne može dalje- znaj da može! Doći do bilo kog cilja je moguće, kao što sam rekla, ali ako posustaneš na prvoj prepreci, nećeš ni znati kako je to ostvariti cilj.

Voli beskonačno

Koliko god to želeli ili ne želeli da priznamo, ljubav je najvažnija stvar na svetu. Ona nas pokreće, ona nam je inspiracija i motivacija i zahvaljujući njoj smo srećni. Zbog toga nauči da voliš, i sebe i druge. Svakog dana.

Svet je tvoj

Možeš sve što poželiš!

Priredila: Nikoleta Jovičić

Image by Avi Chomotovski from Pixabay