Dobitnik nagrade BRIT(2019) za najbolji muzički proboj i autor jednog od najvećih hitova prošle godine, Tom Walker, ovogodišnja je zvezda Exit main bine, a na Tvrđavi će nastupiti 6.jula. Njegovo debi izdanje, “What A Time To Be Alive” (Relentness/Sony Music/Menart) u prodaji je i kod nas. Album je dom je masivnog prošlogodišnjeg hita, “Leave A Light On”, pesme koja je boravila na mestu #1 iTunes lista u 20 zemalja i dostigla platinasti tiraž u čak deset zemalja. Ona je cementirala uspeh ovog umetnika, koji je svoju muzičku priču od početka bazirao na iskrenim stihovima, raskošnim baladama i upečatljivom vokalu.

Tokom prošle godine, Tom Walker je postao dobitnik Sync nagrade za “umetnika godine”, kao i ugledne ASCAP Vanguard nagrade čiji su prethodni dobitnici bili Jess Glyn, Calvin Harris i Dua Lipa.

Sa albuma ‘What A Time To Be Alive’ već su se izdvojili singlovi ‘Angels’, ‘Leave A Light On’ i ‘Just You And I’ .

Pesme na albumu kreću se u emotivnom spektru od bržih, ritmičnih melodija euforičnog popa do dubokog, postmodernog soula. Produkciju potpisuju Jim Abbiss (Adele/Arctic Monkeys), veoma traženi studijski mag, Naughty Boy, kao i BRIT producent za 2018.,Steve Mac.

Redosled pesama na albumu “What A Time To Be Alive”

1.Angels

2.Leave A Light On

3.Not Giving In

4.How You Can Sleep At Night?

5.Now You’re Gone feat.Zara Larsson

6.My Way

7.Blessings

8.Cry Out

9.Dominoes

10.Fade Away

11.Just You And I

12.The Show

(bonus track)

Rudimental-Walk Alone feat. Tom Walker

Foto: Sony Music/Menart