Britanskog pevača Toma Walkera imali smo zadovoljstvo da gledamo na prošlom Exitu.

U međuvremenu njegov debi album „What A Time To Be Alive“ prodat je u preko 1.500 miliona primeraka, dok je dostigao 1 milijardu streamova na Spotify.ju, odnosno ukupno 2 milijarde kombinovano na svim digitalnim platformama zajedno.

Tokom izolacije , Tom Walker je snimio novi singl „Wait For You“.Uz Toma  ko-autori ove pesme su Joelom Pott  (George Ezra, LOndon Grammar) i Cam Blackwood (George Ezra),a potonji je ujedno i producent, dok je miks uradio Spike Stent . U pitanju je baš tipična pesma za ovog izvođača, dirljiva, podsticajna i veoma lična, a Tomov glas čini se nikada nije zvučao ovako dobro.

„Ovo je pesma o mom drugu koji je kao tinejdžer prošao kroz iskustvo koje je promenilo njegov život“ objašnjava Tom i dodaje“Bilo je potrebno mnogo vremena se oporavi a to je imalo težak uticaj na njegov život.Danas, on je jedna od najpozitivnijh osoba koje možete upoznati“. Upravo on me je naterao da razmišljam da svakoga može zadesiti teška situacija, ali šta sa tim odlučujemo da uradimo posle, je ono što je važno. Ako nešto pozitivno može iz ovoga da se izvuče, to je onda stvarno posebno iskustvo“. Ova pesma po svojoj emociji dosta podseća na singl „Leave A Light On“ kojim je Tom Walker osvojio srca širom planete i postao najtiražniji britanski umetnik prošle godine u svojoj matičnoj zemlji.