Ako nas je prošla godina nešto naučila, onda je to da su romantične komedije defintivno ponovo in.  Bile su popularne 90-tih, pa su bile totalno aut dvehiljaditih, i sada se konačno ponovo vraćaju na male ekrane.

Ova godina će biti obeležena romantičnim komedijama na Netflixu.

Mi vam donosimo listu top 6 romatičnih komedija koje možeš pogledati.

  1. The Breaker Upperers

Dvoje najboljih prijatelja su započeli zajednički posao: u tom periodu će naučiti kako da prekinu bilo koju vezu. Kada jedno od njih krene da sumnja da li rade pravu stvar, klupko će krenuti da se odmotava.

  1. The Perfect Date

Velika Netflixova zvezda Noah Centioneo u novom filmu glumi momka koji pokušava da zaradi posao dok studira. Naravno, u međuvremenu upoznaje devojku svojih snova, baš kada njegov posao krene da se razvija.

  1. Someone Great

Kada novinarka dobije posao iz snova u San Francisku, njen dugogodišnji dečko raskida s njom. Da bi izlečila slomljeno srce, zajedno sa svojim drugaricama kreće u provod u Njujorku.

  1. The Last Summer

Zvezda Riverdalea, KJ Apa vodi ekipu mladih glumaca kroz ovaj projekat, a to su Maia Mitchell, Jacob Latimore, Halston Sage i Sosie Bacon. Trejler ovog filma nam se zaista svideo, tako da verujemo da će i sam film biti fenomenalan.

  1. Always Be My Maybe

Sa Ali Wong i Randallom Parkom u glavnim ulogama, ova romantična komedija govori o dvoje prijatelja koji se znaju iz detinjstva, posvađaju se i ne razgovaraju 15 godina. Kao odrasli, nađu se u totalno drugačijim životnim okolnostima, ali nekako nalete jedno na drugo i magija počinje.

  1. Tall Girl

Možda niste čuli za ime Ava Michelle, ali ova talentovana plesačica ima glavnu ulogu u novoj romantičnoj komediji Tall Girl. Ova komedija govori o najvišoj devojci u školi koja se zaljubljuje u đaka na razmeni koji dolazi iz Švedske. Zajedno sa Avom, ovde glume i Steve Zahn, Angela Kinsey i Sabrina Carpenter.

Priredila: Nikoleta Jovičić

Foto: Netfix