Sezona praznika je zvanično počela, što znači jedno i samo jedno… Netflix je svoju uslugu streaminga obogatio najboljim prazničnim filmovima i mi se baš radujemo zbog toga jer obožavamo da gledamo filmove sa ovom tematikom.

Na platformi Netflix ćete pronaći niz različitih naslova koji odgovaraju svakom raspoloženju: „Želite li radosnu porodičnu komediju, magičnu romansu ili ukusnu sladunjavu priču koja će vam popraviti raspoloženje, Netflixovi novi praznični naslovi imaju upravo ono što vam je potrebno za uživanje u najlepšem periodu godine.“

Mi smo zavirili da vidimo koji su sve filmovi dostupni na platformi Netflix i ovo su naši favoriti koje morate pogledati ovog decembra!

Holiday in the Wild

Zavrili smo na Netflix i ove praznične filmove morate da pogledate

Dostupno od 1/11/2019

Kako bi zadržala svoj raspoloženje kad njihov sin odlazi na koledž, Manhattanite Kate Conrad (Kristin Davis) rezerviše“ drugi medeni mesec „sa svojim suprugom. Umesto da joj se zahvali, on iznenada prekida njihovu vezu; ostavljena Kate kreće u Afriku na solo safari. Tokom obilaska Zambije pomaže svom pilotu, Dereku Hollistonu (Rob Lowe), da spase siroče, bebu slona. U lokalnom skoloništu za slonova ga neguju ga kako bi se oporavio, a Kate produžava boravak tokom Božićnih praznika. Daleko od moderne luksuzne kuće, Kate uspeva da se oporavi pored veličanstvenih životinja i neverovatnog krajolika. Njena ljubav prema novom okruženju možda se proširila i na muškarca sa kojim je bila na putovanju.

Let it Snow

Zavrili smo na Netflix i ove praznične filmove morate da pogledate

Dostupno od 8/11/2019

Kada snežna oluja na Badnji dan pogodi gradić na Srednjem zapadu, grupa srednjoškolaca shvata da se njihova prijateljstva i ljubavni životi sudaraju zahvaljujući posrnuloj pop zvezdi, ukradenoj kanti, ekipi takmičarski nastrjenih plesača, misterioznoj ženi prekrivenoj limenom folijom i epskoj zabavi u lokalnom Waffle Townu. Kada dođe Božićno jutro, ništa neće biti isto. Film je snimljen po najprodavanijoj knjizi Johna Greena, Maureen Johnson i Lauren Myracle, a zvezde filma su Isabele Merced, Shameik Moore, Odeya Rush, Liv Hewson, Mitchell Hope, Kiernan Shipka, Jacob Batalon i Joan Cusack.

Klaus

Zavrili smo na Netflix i ove praznične filmove morate da pogledate

Dostupno od 15/11/2019

Kad se Jesper (Jason Schwartzman) izdvoji kao najgori student poštanske akademije, dobija mesto na zalešđenom ostrvu iznad Arktičkog kruga, gde meštani jedva razmenjuju reči, a kamoli pisma. Jesper će se predati kad pronađe saveznika, u lokalnoj učiteljici Alvi (Rashida Jones) i kada otkrije Klausa (dobitnika Oscara JK Simmonsa), tajanstvenog stolara koji živi sam u kabini prepunoj igračaka. Ova malo verovatna prijateljstva vraćaju smeh u Smeerensburg, stvarajući novo nasleđe velikodušnih suseda, čarobne priče i čarap koje visee s dimnjaka. Animirana praznička komedija u režiji  Sergioa Pablos (Despicable Me), i sa zvezdama kao što su Joan Cusack, Will Sassoa i Norma Macdonalda će vas nasmejati i popraviti raspoloženje.

The Knight Before Christmas

Zavrili smo na Netflix i ove praznične filmove morate da pogledate

Dostupno od 21/11/2019

Nakon što čarobnica prebaci srednjovjekovnog viteza Sir Cola (Josh Whitehouse) u današnje vreme, u Ohajo tokom praznika, on se sprijatelji s Brooke (Vanessa Hudgens), pametnom i ljubaznom učiteljicom koju je ljubav razočarala. Brooke pomaže sir Coleu u modernom svetu i pomaže mu da otkrije kako da ispuni svoju tajanstvenu  istinsku potragu – jedini čin koji će ga vratiti kući. Ali kako se on i Brooke zbližavaju, Sir Cole počinje da se pita koliko yaista želi da e vratiti u svoj stari život. Režiju potpisuje Monike Mitchell (THE CHRISTMAS CONTRACT, ROYAL NEW YEAR’S EVE), a u filmu još  glume i Emmanuelle Chriqui, Isabelle Franca, Ella Kenion.i Jean-Michel Le Gal, „The Knight Before Christmas“ je divna praznična romansa o tome kako da naučite ponovo da verujete u magiju.

Holiday Rush

Dostupno od 28/11/2019

Popularni njujorški radio DJ Rush Williams (Romany Malco) razmazio je svoje četvoro dece otkako su izgubili mamu. Nažalost, deca mu daju njihove skupocene božićne liste baš kada ostaje bez posla. Kako bi Rush ostao u igri, njegov producent Roxy Richardson (Sonequa Martin-Green) i njegova tetka Jo (Darlene Love) planiraju da mu pomognu u kupovini druge radio stanice. Ali sve ovo biće moguće samo ukoliko porodica Williams može brzo da smanjiti troškove i prihvatiti jednostavniji život. U ovom srčanom filmu, brižni otac ponovno se povezuje sa svojom decom i otvara svoje srce ljubavi kada svi nauče da istinska radost dolazi ne iz onoga što imate, već od onih koji se nalaze pored vas.

A Christmas Prince: The Royal Baby

Dostupno od 05/12/2019

Vreme je božićnih praznika u Aldoviji, a kraljevska beba je na putu! Kraljica Amber (Rose McIver) i kralj Richard (Ben Lamb) spremaju se da odvoje malo vremena da se pripreme za dolazak svog prvog deteta, ali prvo moraju da ugoste kralja Tai (Kevin Shen) i kraljicu Ming (Momo Yeung) iz Penglia kako bi obnovili sveto primirje staro 600 godina. Ali kada shvate da je neprocenjivi ugovor nestao, mir je ugrožen i drevno prokletstvo samo što se ne vrati. Amber će morati da shvatiti ko je lopov pre nego što sat otkuca ponoć na Badnji dan, zbog sigurnosti svoje porodice i kraljevstva. Reditelj John Schultz (BA CHRISTMAS PRINCE: THE ROYAL WEDDING) i scenarist Nathan Atkins (A CHRISTMAS PRINCE, A CHRISTMAS PRINCE: THE ROYAL WEDDING) sjajno se se vratili sa trećim nastavkom CHRISTMAS PRINCE sage.

Kako vam se dopada izbor prazničnhih filmova na platformi Netflix, da li inače gledate filmove preko nje?

Foto: Designed by Freepik i Netflix press