Ne sećate se kada ste poslednji put imali vremena za sebe i sve ono što vas ispunjava, a nije obaveza?

Odlučili smo da sve ljubitelje kafe u Srbiji inspirišemo da prepakuju rutinu i da se zajedno borimo protiv izgovora poput „nemam kad“ tako što ćemo ih nadahnuti i pomoći im da osvoje dodatni sat za sebe i osećaju se bolje.

Zato smo pokrenuli veliki Doncafé Moment benefit program. Nazvali smo ga „25. sat“ upravo po tom izmaštanom dobu dana, kada se dešava samo ono što želimo.

Super Teen vam poklanja Doncafé Moment poklon pakovanja!

U našem novom poklon setu očekuju vas 2×200g Doncafé Moment special edition 25.sat i jedinstvena poklon šoljica sa motivacionom porukom. Svaka kesica Doncafé Momenta iz poklon pakovanja u sebi ima kodove, koji se pretvaraju u momente,  zahvaljujući kojima možete odabrati jedinstveni poklon za sebe u Doncafé Moment benefit programu. Sve informacije očekuju vas na sajtu www.25sat.rs.

Dragi džezveri, zgrabite svoj 25. sat. Doživite momente koji se pamte!

5 najkreativnijih čitalaca koji nam pošalju mail na redakcija@superteen i napišu kako oni zamišljaju svoj 25. sat nagrađujemo novim Doncafé Moment poklon pakovanjem. Pored toga potrebno je da napišete svoje podatke – ime, prezime, tačnu adresu, grad, kontakt telefon i godište. Igramo se do petka, 6. decembra u 23.59 a imena dobitnika objavljujemo u subotu na IG storyju.

Foto: Designed by Freepik i promo