Čarobna knjiga i Super Teen vam poklanjaju strip „ALBUM 37: ASTERIKS NA TRCI KROZ ITALIJU”

Čarobna knjiga i Super Teen vam poklanjaju strip „ALBUM 37: ASTERIKS NA TRCI KROZ ITALIJU”

Čarobna knjiga je sa zadovoljstvom sredinom prošle godine najavila da će se, posle dvadeset godina, pred srpskim čitaocima naći strip koji je obeležio evropsku stripsku scenu i više nego bilo koji drugi naslov doprineo popularizaciji devete umetnosti.

O neverovatnoj popularnosti „Asteriksa” govori i činjenica da je preveden na više od 100 jezika, s prodajom od preko 370.000.000 primeraka širom sveta. Urnebesne avanture Asteriksa i Obeliksa biće objavljene u tvrdokoričenim izdanjima, velikom formatu i, naravno, punom koloru, i obuhvatiće svih 37 dosad izdatih priča.

U svakom tomu publika će moći da uživa u tri epizode, a do kraja 2020. Čarobna knjiga će objaviti 12 tomova i sve pojedinačne epizode koje u međuvremenu budu izašle kao posebne albume u mekom povezu.

Predstavili smo prvu i dvanaestu knjigu iz serijala, a sada je na redu nešto drugačije izdanje. Reč je o strip koji je prvi put objavljen na srpskom jesziku – ALBUM 37: ASTERIKS NA TRCI KROZ ITALIJU.

ALBUM 37: ASTERIKS NA TRCI KROZ ITALIJU

ALBUM 37: ASTERIKS NA TRCI KROZ ITALIJU

Senator Jogurtus Bifidus, zadužen za saobraćajnice u Rimskom carstvu, optužen je da nenamenski troši novac za održavanje čuvenih rimskih drumova. Oni su, naime, u vrlo lošem stanju… Kako bi to opovrgao, Bifidus organizuje kolsku trku kroz Italiju, otvorenu za pripadnike svih naroda poznatog sveta.

Za nju saznaju i Asteriks i Obeliks, pa rešavaju da se okušaju u vožnji trkačkih dvokolica. Za Julija Cezara, naravno, pobeda rimskog vozača predstavlja pitanje časti. Kakvim će se sredstvima takmičari služiti ne bi li došli do trofeja, videćemo u ovoj epizodi…

U saradnji sa izdavačkom kućom Čarobna knjiga spremili smo za vas jedan primerak stripa „ALBUM 37: ASTERIKS NA TRCI KROZ ITALIJU”. Na vama je da odgovorite na pitanje „Koji senator je zadužen za saobraćajnice u Rimskom carstvu ?” pošaljte sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, grad i telefon) na mail redakcija@superteen.rs

Ime dobitnika objavljujemo 4. maja na našoj FB strani.

Foto: Čarobna knjiga i Michael Schwarzenberger from Pixabay

2019-05-03T21:08:06+02:001 maja, 2019|Život i zabava|0 Comments

Share This Story, Choose Your Platform!

Leave A Comment

Go to Top