Lisa i Lena, svima nam poznate zvezde društvenih mreža, trenutno žele da se usresrede na svoje glumačke karijere. To da se upuštaju u glumačke vode potvrdile su i same za brojne časopise i portale.

Ove blizankinje nedavno su napustile društvenu mrežu na kojoj su bile veoma popularne – Tik Tok, jer je ta platforma po njima bila ,,previše nesigurna“. Koliko su devojke popularne govori nam to što imaju preko 14 miliona pratilaca na Instagramu, a u Nemačkoj su treće najpraćenije osobe na ovoj društvenoj mreži!

,,Od malena nam je bio san da se bavimo glumom, a sad smo usmerene ka tome.“- rekla je Lisa. Trenutno idu na časove glume, a poslednji film u kome se njih dve pojavljuju je ARD, koji će se prikazivati na jesen.

Lisa i Lena se upuštaju u glumačke vode!

Lisa i Lena se upuštaju u glumačke vode!

Osim toga, razmišljaju i o vlastitim glumačkim poduhvatima na internetu, nekoj emisiji ili nešto tome slično, a Lena želi da se oproba i u ulozi modela, no ništa od vlastitih projekata još uvek nisu potvrdile.

Da li možete da zamislite LeLi u glumačkom svetu? Šta vi mislite hože li se devojke snaći pred kamerama filmskih reditelja i kako vam se čine njihovi planovi? U kakvim filmovima biste voleli da ih gledate?

Tekst: Arijana Đokić

Foto: Instagram