Teen senzacija, sestre Lisa i Lena koje nam dolaze iz Nemačke postale su poznate širom sveta zahvaljujući svojim snimcima na platformi Mysical.ly koja je kasnije postala deo mreže Tik Tok, i svi znamo koliko im je ona pomogla da danas budu ono što jesu. Zato je odluka da ugase profil iznenadila sve, ali verujemo da je ovo početak novog poglavlja u kome će devojke biti sjajne i još uspešnije.

 Omiljene bliznakinje miliona fanova širom sveta, Lisa i Lena, juče su sve nas šokirale svojim objavama na Instagramu i Tik Toku.

„Imale smo dosta vremena da o svemu razmislimo i odlučile smo da ugasimo naš Tik Tok nalog. Osećamo da je vreme da se povučemo odatle, a novim stvarima ćemo se okrenuti samo ako ostavimo stare da bismo napravile prostora za nove. Odrastamo, naša interesovanja se menjaju, pa kao i način na koji želimo da komuniciramo sa vama. Sve to je uticalo na našu odluku, koju nismo lako donele“ napisale su sestre.

Njih dve su  svesne koliko je njihovo “postojanje” na ovoj platform bilo značajno za razvoj životnog puta. „Zahvalne smo jer smo imale tri godine smeha, radosti, zabave, ljubavi i plesa. Hvala vam što ste nas tri godine podržavali, ostanite u kontaktu s nama da biste nas pratili i u budućnosti“ napisale su one i ispod ovoga ostavile linkove ka svojim nalozima na Instagramu, YouTubeu i drugim društvenim mrežama, tako da fanovi nemaju razloga da brinu, devojke ćei dalje biti tu.

Izvor: Famoza.net

Foto: Instagram