Otkako su prestale da se snimaju za Tik Tok, uvek nasmejane bliznakinje Lisa i Lena imaju mnogo više vremena za neke druge stvari koje ih interesuju, a neke od njih su moda i dizajn.

Devojke su na svom profile postavile sliku u kojoj najavljuju saradnju svog modnog brend j1mo71 sa brendom Buffalo za koji dizajniraju patike! Njih dve su bile u kompaniji, a nastaviće da dolaze kako bi zajedničkim snagama osmislili kako će patike izgledati!

A najbolja vest je da su Lisa i Lena odlučile da pruže šansu i fanovima, tako što su ima dale mogućnost da glasaju na storyju za neke stvari koje su vezane za dizajn, poput toga gde će se nalaziti ilustracije i natpisi.

Zato nemojte da čekate, trk na njihov IG profil da vidite kako i vi da doprineste ovoj akciji, jer ne dešava se svakog dana da Lisa i Lena dizajniraju patike.

Kako se navodi, njihova kolekcija biće dostupna širom sveta od novembra ove godine, a mi se iskreno nadamo da i mi spadamo u tu grupu…ako ništa barem da nam omoguće online narudžbine i to je već nešto!

Izvor: Famoza.net